Bruidsbloemen

Rozen zijn rood. Viooltjes zijn blauw. Met deze bruidsbloemen zeg je ‘ik hou van jou’. Wij helpen u bij de mooiste dag van uw leven!

Bruidswerk moet net als de huwelijksdag zelf zijn: prachtig, mooi en onvergetelijk. Wij zien de bruidsbloemen als een finishing touch voor deze bijzondere dag

Bloemen komen tijdens deze dag overal in terug: het bruidsboeket, de corsages, de eventuele aankleding van de trouwauto of de trouwlocatie. De ene keer omschrijven bruiloftsgasten de bloemstyling als klassiek en de andere keer als hip. En dat klopt.

Bij Maison Belle Fleur is al het werk een weergave van het bruidspaar en tegelijkertijd van de locatie. Wij zijn niet alleen in staat om de bruid en bruidegom haarfijn aan te voelen, maar ook om de sfeer van het kasteel, de beachclub, de boerderij of het landgoed naar passende styling te vertalen.

Maison Belle Fleur neemt graag de tijd voor u, om uw wensen te bespreken en ervoor te zorgen dat de bloemen bijdragen aan een perfecte en mooiste dag van uw leven!

Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact op via info@maisonbellefleur.com.

Maison Belle Fleur – Prachtige bruidsboeketten, passend bij ieder bruidspaar!

Wat uw roots ook moge zijn, zoals Nederlands, Duits, Brits, Hindoestaans, Surinaams, Marokkaans of Turks, wij stemmen het geheel volledig af op uw persoonlijke wensen! Bij ons vindt u altijd passend bloemwerk voor een schitterende en bloemrijke huwelijksdag.

Hoe werken wij ?

  • Tijdens het gesprek bespreken we hoe jullie de bruiloft voor je zien en wat jullie wensen zijn.
  • Wat voor soort thema heeft jullie bruiloft .
  • Welke kleuren komen terug.
  • Wij gaan daarna enkelke proefjes maken en vandaar kunnen we aanapssingen maken en zo komt het boeket voor jullie perfecte dag.
  • Het belangerijkste is dat het bij jullie past!

Wij houden ook de laatste trends voor jullie in de gaten en hebben goede contacten bij verschillende bloemenkweker zodat jullie een prachtig bruidsboeket hebben.

Wij kennen geen grenzen, we passen ons aan, aan uw budget en kunnen voor elke gelegenheid een passende toepassing van bloemen leveren.

Corsages

Het dragen van een corsage is een leuk gebruik. De gasten op de bruiloft kunnen dan goed zien wie de naaste familie en vrienden zijn van het bruidspaar. Handig ook om te zien wie je moet feliciteren.

Ook zie je door het dragen van een corsage dat je betrokken bent bij de bruiloft. De ceremoniemeester en getuigen dragen er vaak ook één. De gasten kunnen zo ook makkelijk zien bij wie ze terecht kunnen met eventuele vragen.

Er is een duidelijk verschil tussen de corsages voor mannen en voor vrouwen. De corsages voor vrouwen spelt je op aan de kleding, met de bloemen naar beneden, en zijn vaak verfijnder dan de corsages voor mannen. De wat grovere corsages voor mannen staan recht op.

Wist je dat er ook corsages zijn met magneetjes? Dan hoef je niet met een speldje in je kleding te prikken!

Bij ons kunt u ook terecht voor uw corsages uw kunt u eigen idee hieraan geven of u wilt ze afstemmen op uw bruidsboeket.

Trouwauto

Op een trouwauto hoort eigenlijk een feestelijk autobloemstuk. Er is op het gebied van bloemwerken voor auto’s veel mogelijk, qua vormen, kleuren en bloemsoorten. Een bloemstuk voor op de auto is een prachtige decoratie. Naast een bloemstuk voor de motorkap, zijn er nog tal van andere mogelijkheden om de auto te decoreren.

U krijgt een stuk naar eigen wens, compleet passend bij uw boeket en corsages. Alle autostukken worden op een zodanige manier bevestigd dat dit geen lakschade zal geven, hier zijn speciale bloemstuk houders voor.

Trouwlocatie

Geheel in stijl van jullie bruiloft kunnen wij ook passende bloemstukken verzorgen voor op jullie trouwlocatie. Of dit nu is op het gemeentehuis of een speciale trouwlocatie zoals een kasteel of de kerk. Wij zijn een klein bedrijf, maar hebben ruime ervaring in het verzorgen van decoraties.

© Maison Belle Fleur . All rights reserved.

Back To Top